Benodigdheden kunstgras

Kunstgras accessoires/benodigdheden koopt u bij Forevergreen Kunstgras!

Wanneer u kiest voor kunstgras heeft u vaak ook bijbehorende accessoires nodig. Bij Forevergreen Kunstgras vindt u alle accessoires die van belang zijn bij het voorbereiden en installeren van uw nieuwe Kunstgrasmat. Lijm, lijmband,, kunstgraspennen, geotextiel, drukverdeeldoek,…wij leveren het allemaal eenvoudig, scherp en snel! Heeft u geen idee welke accessoires in uw situatie benodigd zijn? Neem dan contact met ons op,wij helpen u graag verder.

Kunstgras lijm

Deze professionele kunstgras lijm is ontwikkeld voor het lijmen van kunstgras in zowel vochtige als droge weersomstandigheden.

 

Zelfklevende lijmband 5m

Wanneer je meerderedelen kunstgras aan elkaar moet lijmen kan je gebruik maken van deze zelfklevende kunstgras lijmband. Je verlijmd de naden eenvoudig met deze kunstgrasstape.

Wordt geleverd op rollen van 5m lengte. De lijmband is 12,5cm breed.

 

Zelfklevende lijmband 10m

Wanneer je meerderedelen kunstgras aan elkaar moet lijmen kan je gebruik maken van deze zelfklevende kunstgras lijmband. Je verlijmd de naden eenvoudig met deze kunstgrasstape.

Wordt geleverd op rollen van 10m lengte. De lijmband is 12,5cm breed.

Kunstgras lijm kit

Deze kit kunt u gebruiken om het kunstgras rondom vast te kitten. Of voor kleine herstellingswerken. Deze cartridge bevat 310ml.

 

Instrooizand

Instrooizand wordt gebruikt ter ondersteuning van vezel van het kunstgras. Het instrooizand zakt weg tot op de backing en ziet u dus niet liggen. Het gebruik van instrooizand verlengt de levensduur van uw kunstgras. Alleen speciaal instrooizand gebruiken voor kunstgras. Instrooizand heeft namelijk een ronde niet scherpe kleine korrel, waardoor de vezels niet beschadigingen bij gebruik.

 

Kunstgras Haken

Met deze kunstgras pennen kan u eenvoudig uw kunstgras beschermen tegen opwaaien of verschuiven met deze speciale kunstgras U-pennen. Deze kunstgras haken zijn eenvoudig aan te brengen. U steekt de pennen door het kunstgras in de grond.

 

Geotextiel

Geotextiel wordt gebruikt voor onder het kunstgras te leggen. Geotextiel voorkomt dat onkruid van onderaf en is waterdoorlatend.

 

Drukverdeeldoek

Drukverdeeldoek wordt gebruikt voor onder het kunstgras. Hiermee voorkomt u kuilen en putten in de ondergrond van het kunstgras.